Strakkere huid met Lipodrift !

strakkere

LIPODRIFT stimuleert de lipolyse, de vetverbranding op celniveau.

U kiest waar u die extra centimeters wilt verliezen, door die lichaamsdelen in te smeren waar u het vet wil zien wegsmelten. Geen ongewenste plaatselijke vetophopingen meer rond buik, taille en heupen. Weg met de beruchte `love handles` en sinaasappelhuid. Neemt zowel bij vrouwen als mannen overtollig volume weg en spant de huid strakker aan. Leve de strakke vormen en zichtbare spieren! De 24/7 in de naam staat voor verhoogde vetverbranding de klok rond, zelfs als u slaapt.
 

Gebruiksaanwijzing :
Om het beste resultaat te verkrijgen moet u de creme 2x daags aanbrengen op de gewenste lichaamsdelen tot het product volledig in de huid getrokken is: 1) in de ochtend 2) voor slapengaan en extra) op trainingsdagen 20 minuten voor de inspanning. Om een optimaal resultaat te krijgen dient het product dagelijks en consequent te worden aangebracht op dezelfde te behandelden zones.


Samenstelling : 

  • Aminozuur CARNITINE
    Carnitine is een aminozuur dat een belangrijke rol vervult in het vetverbrandingsproces. Wannlipodrifteer vetten uit de bloedbaan in de spier zijn opgenomen zorgt carnitine ervoor dat deze vetten naar de energiecentrales (de mitochondriën) van de spiercel getransporteerd worden. In de mitochondriën worden de vetten afgebroken om energie op te wekken zodat spiercontracties kunnen plaatsvinden. De combinatie van carnitine met sport en lichaamsbeweging is een uitstekende mix om het vetverbrandingsproces te boosten.
  • DELIPIDOL ®
    Delipidol is een unieke gepantenteerde molecule welke de groei van vetcellen afremt en verkleint. Een studie met placebogroep toont aan dat de vetcel met een gemiddelde van 7,5% kleiner wordt. Hierdoor vergroot de verhouding spiermassa/vet waardoor je strakker in je vel zit. Verder bezit Delipidol anti-oxidant eigenschappen en zorgt het voor de vermindering van vetknopen. Hierdoor is Delipidol een uiterst doeltreffende behandeling tegen cellulitis.
  • ACTISCULPT ™  is een actieve kruidenmix welke de camp productie induceert. Hierdoor verhoogt de vetverbranding en vermindert de heropname van vet in de vetcel. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat cellulitis hardnekkig wordt aangepakt en het huidoppervlak verstevigt.
  • CAFFEINE, GUARANA en LIQUORICE
    Caffeïne, Guarana en Liquorice zijn plantenextracten welke zorgen voor de mobilisatie van vet zodat het vetverbrandingsproces op gang komt.

 

Write a comment

Nieuwsbrief

ONTVANG 10 HANDIGE GEZONDHEIDSTIPS !!!

Meld je aan op de nieuwsbrief en je ontvangt gratis 10 handige tips om gezond en slank te genieten.