Default Avatar75
Bosmans
17 februari 2019

Op 10 Januari gestart met power slim dieet. Ik stond er eerst wat sceptisch tegenover. Na de eerste week was er al 2.5 kilo af en dit zonder honger gevoel. Ondertussen zijn we 5 weken verder en is er 7,3 kilo af en dit door 6 x te eten per dag. Dit is een aanrader en vol te houden, zelfs ik heb het gedaan. Na de tweede week voelde ik mij ook beter in mijn vel. De volgende stap is tijd maken om drie maal per week te fitnessen. Super en dit dankzij mijn coach Karen. Bedankt.

Avatar
Trui L
18 februari 2018
Pilates

Ik kan de pilateslessen tijdens de zomervakantie absoluut aanraden: de combinatie van kracht, beweging en lenigheid, overgoten met een snuifje humor geeft je op 1 uur een all-round boost! Je krijgt individuele feedback, omdat de lesgroep bewust beperkt wordt gehouden. Ideaal om niet 'stil te vallen' tijdens de vakantie!

Default Avatar75
Hilde
Personal coaching
16 juni 2017

Ik ben 57 en, buiten wandelen, deed ik eigenlijk nooit aan sport. Wat onwennig ben ik gestart met powerplate sessies. Ik ontving en ontvang een begeleiding op maat, rekening houdend met mijn conditie en ook met mijn rugklachten.
Resultaat: bewegen (vb. fietsen) is nu leuker want ik voel meer kracht, o.a. in mijn benen, een strakker lijf (buiten mijn buikje, maar ik eet dan ook alles wat ik lekker vind), meer lichaamsbewustzijn/evenwicht en… mijn rugklachten zijn quasi verdwenen.
Met dank aan Karen en Julie!

Default Avatar75
Joke
16 juni 2017
Lipomassage

Lipomassage is zeker een aanrader tegen hardnekkige cellulite!
Tot mijn verbazing moest ik opmerkelijk meer plassen na de eerste sessie en na een 3 tal sessies zag ik de zone van mijn cellulitis kleiner worden! Na een aantal beurten merk ik ook dat ik minder vervelende vetophopingen heb aan de bovenkant van mijn benen.
Het bevordert ook de bloeddoorstroming. Vroeger had ik enorm veel last van pijnlijke benen, sinds de lipomassages ben ik hier helemaal van verlost! Ik ben dus meer dan fan van deze techniek en kan het iedereen aanbevelen.

Avatar
Veerle
25 oktober 2016
Powerplate

Mijn wekelijkse Powerplate is onmisbaar geworden. De sessies zijn zowel verstevigend als ontspannend, inclusief een toffe en professionele begeleiding die me blijft motiveren!
Een echt aanrader om het lichaam in vorm te houden waar ik na 2 kinderen en op mijn 36jarige leeftijd nog weinig tijd en moed voor vond. Het houdt me al een jaar in de ban om dit zeker niet te willen missen. Mijn eerste sessies zijn niet meer te vergelijken met de sessies van nu die we zachtjes aan hebben opgebouwd en nog steeds blijven opbouwen. Blijven doorgaan is mijn boodschap!! En tegen zo'n super coach kan ik niet neen zeggen! Bedankt Karen!

Avatar
Marie-jeanne
5 oktober 2016
Pilates

Ik heb meer dan 30 jaar yoga gedaan, maar door toenemende knieproblemen ben ik een 10-tal jaar geleden overgeschakeld naar Tai-chi , omdat die oefeningen rechtstaand uitgevoerd worden.
Naast het soepeler worden van mijn gewrichten ben ik daardoor ook bewust geworden van de belangrijkheid van stevige spieren ( buik, rug, dij, kuit,arm…) en een correcte houding.
En daarvoor is Pilates voor mij ideaal. Tijdens de eerste lessen ( en na de vakantie nog steeds ) ontdek je spieren waarvan je het bestaan niet kende.
De oefeningen zijn niet echt moeilijk, worden langzaam opgebouwd en indien nodig aangepast aan jouw situatie.
Eens je de basisprincipes en de oefeningen begint te kennen merk je zeer vlug vooruitgang. En dat is natuurlijk de beste stimulans om vol te houden.
Niemand mist graag een les. Niet alleen omdat we een toffe groep hebben, maar ook omdat we beseffen dat de gewrichten dan toch weer wat strammer zullen zijn.
Ik kijk in ieder geval altijd uit naar de les.

Avatar
Gisèle Descheppere
4 oktober 2016
Pilates lessen

Reeds 4 jaar volg ik, zestigplusser, wekelijks Pilates bij Karen. Ze bouwt haar lessen onderhoudsgym met sterk accent op houdingsbewustzijn zeer geleidelijk op met veel animo en kennis. Ze doen mij telkens veel deugd.
Ik waardeer haar des te meer omdat ik, 4 weken na een zwaar ongeluk, terug kon deelnemen aan de Pilateslessen. Door haar opleiding als kinesiste paste ze de oefeningen voor mij aan zodat ze haalbaar waren.

Karen
Karen
4 oktober 2016
Welkom !

Leuk dat je mijn website bezoekt !
Of je nu wilt afslanken, je lichaam meer vorm wilt geven of terug wilt gaan bewegen, je vindt zeker iets terug wat je graag doet en bij jou past.
Hieronder kan je alvast wat ervaringen van voorgangers terugvinden en ... ik ben natuurlijk ook benieuwd naar jouw belevingen 😉
Ciao, Karen

Avatar
Els T
4 oktober 2016
Pilates

Met een jaartje meer op de teller begint een mens nood te hebben aan meer beweging. Pilates leek me daar een mogelijke oplossing voor. Het heeft bovendien het voordeel dat je in groep kan oefenen, zodat je nog sociale contacten hebt ook.
De oefeningen worden heel geleidelijk opgebouwd. Je kan telkens net zo ver meedoen als je op dat moment aankan. In die zin zijn de oefeningen niet moeilijk. Natuurlijk laten we wel wat zweet en moeten we onze buik- en rugspieren aan het werk zetten, maar dat gebeurt gelukkig heel geleidelijk aan.
De lessen zijn gevarieerd, er zijn veel verschillende oefeningen. Er zijn natuurlijk oefeningen die regelmatig terug komen, maar dan voel je tenminste dat je na verloop van tijd vooruitgang boekt. Na elke les denk ik: ‘dat heeft deugd gedaan’. Je voelt dat je spieren gebruikt zijn maar dat is een goed gevoel. Het geeft ook een veilig gevoel dat de lessen gegeven worden door een kinesiste. Zij geeft telkens aan waar je vooral op moet letten als je last hebt van je schouders, knieën, rug enz.
Sinds ik aan Pilates doe heb ik minder last van lage rugklachten en van pijn in de schouders. Ik heb geleerd van beter op mijn houding te letten en bij het bewegen mijn rug en buikspieren beter te gebruiken.

Avatar
Molkens Gonda
19 juli 2015
Endermologie

Beste,

Eindelijk in de buurt lipomassage behandelingen gevonden.
Graag had ik een afspraak gemaakt om te kunnen starten.
Met vriendelijke groeten

Gonda

Nieuwsbrief

ONTVANG 10 HANDIGE GEZONDHEIDSTIPS !!!

Meld je aan op de nieuwsbrief en je ontvangt gratis 10 handige tips om gezond en slank te genieten.