afslankchallenge

 

Afslankchallenge.

Wil jij een gezonde levensstijl, je fitter voelen en succesvol afvallen? Dan ben ik op zoek naar jou! Dit doen we samen in een 30 dagen afslankchallenge waarbij ik jou ga helpen jouw doel te bereiken!

Met de afslankchallenge start je met het PowerSlim voedingsprogramma en krijg je dagelijkse tips, adviezen en recepten voor thuis. Dit alles onder mijn wekelijkse persoonlijke begeleiding. Vanaf 1 januari’17 kun je een afspraak inplannen voor een gratis advies- en kennismakingsgesprek waarbij een persoonlijk plan wordt opgesteld en het PowerSlim programma wordt uitgelegd.

PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect.

Je staat er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur en begeleid je naar je streefgewicht toe. En ook daarna begeleid ik je nog een jaar lang gratis om terugval te voorkomen.

 

Vanaf 16 januari starten wij met de 30 dagen challenge. In die komende 30 dagen wordt je voorzien van coaching, voedingsadvies, recepten en tips. Kortom, in 30 dagen slanker en fitter.

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij deze zomer weer zelfverzekerd over het strand lopen?

Meld je dan nu aan voor de 30 dagen afslankchallenge. Je kan je aanmelden met de groene contact-knop rechts op je scherm.

Doe het nu en ga samen met mij de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s.

 

 

 

 

Nieuwsbrief

ONTVANG 10 HANDIGE GEZONDHEIDSTIPS !!!

Meld je aan op de nieuwsbrief en je ontvangt gratis 10 handige tips om gezond en slank te genieten.