Pilates lessen Mechelen ! Online boeken nu !

Pilates lessen Mechelen starten vanaf 8 september !

31020436_s

De vakantie loopt alweer ten einde, jammer genoeg !

logo sava

Maar niet getreurd, want dit betekent ook dat de lessen Pilates lessen Mechelen terug opstarten en we ons lichaam terug in een soepele, fitte staat én in balans kunnen brengen !
DSC_8355

Op de website www.bodyandstone.be (http://www.bodyandstone.be/) kunnen jullie de lesuren en locaties terugvinden. De uren blijven min of meer gelijk. Een nieuwe locatie is de Grote Markt, de lessen zullen doorgaan in de SAVA (tapa’s bar, zaaltje 2de verdiep).

parking
Er is parkeermogelijkheid onder de Grote Markt, op vertoon van jullie parkingticket krijgen jullie een gratis uitrijkaartje.

 

NIEUW dit jaar is de reserveringstabel (op de website, onder de rubriek Pilates), dit om geïnteresseerden de mogelijkheid te geven om een vrijgekomen plaatsje op te vullen. Op die manier kan ik jullie meer continuïteit aanbieden in het lessenpakket. Ik zou jullie willen vragen om jullie reservatie elke week even in te voeren in de tabel. Zo heb ik telkens een zicht op het aantal deelnemers en kan je ook soms nog aansluiten in een les waar nog plaats is.
Ziezo, rest mij nog te vertellen dat de 1^e lesweek van start gaat op 8 september en …..
Surfen maar naar www.bodyandstone.be (http://www.bodyandstone.be/) !!!

Tot gauw,boek nu

Karen

Write a comment

Nieuwsbrief

ONTVANG 10 HANDIGE GEZONDHEIDSTIPS !!!

Meld je aan op de nieuwsbrief en je ontvangt gratis 10 handige tips om gezond en slank te genieten.