Hoe kan je je afslankingsproces extra bevorderen?

artisjok .javaanse niertheemaisstempelsEen overmatige ophoping van vet is meestal een gevolg van een afwijking in de stofwisseling. Dit wordt dikwijls veroorzaakt door een slechtwerkende lever of door stress

We kunnen deze stofwisseling bevorderen door fytotherapie.
Fytotherapie, een behandeling met planten, kan als de voorloper van de moderne farmacologie gezien worden en heeft zijn plaats in het behandelen van gezondheidsklachten. Het zijn zorgvuldig uitgekozen plantaardige middelen vrij van toxische bestandsdelen.
Ze vormen dan ook een goede basis om ons lichaam te zuiveren van opgestapelde afvalstoffen en voor de aanvoer van bouwstoffen om de werking van alle organen te optimaliseren.

Twee producten die een afslankingsproces optimaliseren :
Biotoop 111 (samengesteld uit blaaswier, artisjok, Javaanse nierthee en maïsstempels). Artisjok gaat de werking van de lever en de gal bevorderen. De blaaswier stimuleert de verbranding van vetten. De Javaanse nierthee en de maïsstempels hebben een vochtafdrijvende werking.


Acido Control zorgt voor een optimaal zuur-base evenwicht, wat onontbeerlijk is voor elk dieet en meer in het bijzonder bij het proteïnedieet. Het is een samenstelling van mineralen die zorgen voor een verhoogde afvoer van de afvalstoffen.
Wilt u een optimaal resultaat in je afslankingsbehandeling dan zijn dit twee essentiële, natuurlijke producten zonder nevenwerkingen.
Deze producten zijn maar enkele producten uit ons gamma van fytotherapie. Je kan bij ons altijd terecht voor meer info ivm fytotherapie.

Write a comment

Nieuwsbrief

ONTVANG 10 HANDIGE GEZONDHEIDSTIPS !!!

Meld je aan op de nieuwsbrief en je ontvangt gratis 10 handige tips om gezond en slank te genieten.