Karen 

bodystone_p4c9622
Als klein meisje was Karen gepassioneerd door dans en het duurde dan ook niet lang voor ze haar eerste tutu en ballerina’s droeg.  Interesse voor beweging en voor een strak lichaam zit haar al van kindsaf in de genen :).  De keuze voor haar verdere professionele carrière was evident : aan de universiteit van Leuven behaalde ze haar Master in de Kinesitherapie met specialisatie Manuele Therapie om nog meer handige kneepjes van het vak te kennen.

Aangezien ze zelf frequent rugklachten had tijdens de uitoefening van haar beroep, zocht ze nieuwe horizonten af.  Na wat bijscholing rond rugschool, ontdekte ze Pilates. Deze oefenvorm bood de ideale oplossing; soepelheid, versteviging van de rug en me-time ! Deze positieve ervaring wilde ze dan ook graag met anderen delen tijdens haar lessen !

Daarnaast heeft ze zich ook toegelegd op medische esthetiek.  Cellulitisbehandeling, figuurtraining en gezond afslanken, voor elk individu een aangepaste aanpak met een optimaal resultaat !

Ze is groot voorstander van een gepersonaliseerde aanpak.  Eerst luisteren naar uw doelstellingen (meer conditie, vrijer bewegen, een strakker en sterker lichaam, afslanken,…), en dan er samen voor gaan ! Stap voor stap brengt ze u dichter bij uw doel op een verantwoorde, gezonde manier.

Haar favoriete one-liner is :

Verzorg jezelf, je lichaam is je dierbaarste bezit !

 

Om genoeg tijd te kunnen maken voor de klanten heeft Karen sinds mei 2018 hulp gekregen van Lynn.  Zij zal zichzelf hieronder ook even voorstellen en je vertellen wat haar drijfveren zijn om de bezoekers bij Body and Stone te begeleiden.

Lynn

lynn2
Dankzij mijn opleiding als pilates instructeur en mijn jarenlange ervaring in acrogym, zowel als gymnast als reeds enkele jaren als coach, weet ik hoe de spieren en het lichaam functioneren en groeit mijn passie voor het lichaam steeds meer en meer.

Ik interesseer me erg in het lichaam en het bewust gebruiken van je spieren. Niet alleen voor een fit lichaam, maar ook om je geest te kunnen vrijmaken en algemeen te kunnen onthaasten. Zeker in de huidige tijd waar alles moet en er een grote tijdsdruk is op elk moment van de dag is het mijn doel om duurzaamheid en “ME” centraal te houden.

Sinds mei ben ik 2 dagen in de week bij Body & Stone aan de slag. Ik hou ervan om mensen verder te helpen, zich goed te doen voelen in hun vel en ook ME-time voorop te stellen! Behalve Privé-pilatesles geven, help ik je ook verder met de BodySculptor en/of Endermologie. Dit sluit mooi aan bij mijn gedachte om mensen goed in hun vel te laten voelen en dit alles op een natuurlijke manier: Bij BodySculptor is dit de natuurlijke lypolyse die in gang wordt gezet en bij Endermo door stimulatie van de huid. En de gezellige babbel tijdens de behandeling neem ik er graag bij!

Tot snel?

Xoxo Lynn

Nieuwsbrief

ONTVANG 10 HANDIGE GEZONDHEIDSTIPS !!!

Meld je aan op de nieuwsbrief en je ontvangt gratis 10 handige tips om gezond en slank te genieten.