Karen 

bodystone_p4c9622
Als klein meisje was Karen gepassioneerd door dans en het duurde dan ook niet lang voor ze haar eerste tutu en ballerina’s droeg.  Interesse voor beweging en voor een strak lichaam zit haar al van kindsaf in de genen :).  De keuze voor haar verdere professionele carrière was evident : aan de universiteit van Leuven behaalde ze haar Master in de Kinesitherapie met specialisatie Manuele Therapie om nog meer handige kneepjes van het vak te kennen.

Aangezien ze zelf frequent rugklachten had tijdens de uitoefening van haar beroep, zocht ze nieuwe horizonten af.  Na wat bijscholing rond rugschool, ontdekte ze Pilates. Deze oefenvorm bood de ideale oplossing; soepelheid, versteviging van de rug en me-time ! Deze positieve ervaring wilde ze dan ook graag met anderen delen tijdens haar lessen !

Daarnaast heeft ze zich ook toegelegd op medische esthetiek.  Cellulitisbehandeling, figuurtraining en gezond afslanken, voor elk individu een aangepaste aanpak met een optimaal resultaat !

Ze is groot voorstander van een gepersonaliseerde aanpak.  Eerst luisteren naar uw doelstellingen (meer conditie, vrijer bewegen, een strakker en sterker lichaam, afslanken,…), en dan er samen voor gaan ! Stap voor stap brengt ze u dichter bij uw doel op een verantwoorde, gezonde manier.

Haar favoriete one-liner is :

Verzorg jezelf, je lichaam is je dierbaarste bezit !

 

Charline


Hey, ik ben Charline, gepassioneerd door voeding en beweging. Na mijn studies kinesitherapie, kon ik de interesse in voeding en dieet niet loslaten. Hierdoor besloot ik al snel mij op een gegronde en wetenschappelijke manier bij te scholen en studeerde ik in 2019 met trots af als erkend diëtiste. De combinatie van beide opleidingen zorgt voor een perfecte match om jou te coachen naar een gezonde levensstijl.
Ik hecht veel aandacht aan het zoeken naar een manier waardoor jij je leven lang kan genieten. Met een pakketje informatie, motivatie en begeleiding, leer je zelf gezonde voedingskeuzes maken en ontwikkel je een levensstijl waar jij tevreden mee bent. Dit volhouden gaat al heel wat gemakkelijker door een gezonde relatie met voeding op te bouwen, zonder schuldgevoelens!

Verder begeleid ik jou graag bij medische problemen zoals maag- en darmklachten, allergieën en ongewenst gewichtsverlies. Ook hier bespreken we uitgebreid wat jouw eetgewoontes zijn en hoe we deze kunnen aanpassen zonder het je te moeilijk te maken.

Nieuwsbrief

ONTVANG 10 HANDIGE GEZONDHEIDSTIPS !!!

Meld je aan op de nieuwsbrief en je ontvangt gratis 10 handige tips om gezond en slank te genieten.