Eindelijk een crème die lichaamsvet doet wegsmelten !

Eindelijk een crème die lichaams vet doet wegsmelten !!!

Een maand lang, voor maar 39 € !

LIPODRIFT is een lokale vetverbrandende crème. Ze stimuleert op zeer krachtige wijze de aanpak van ongewenste vetophopingen, sinaasappelhuid en huidverslapping. Overtollig volume wordt weggenomen waardoor de huid strakker aanspant.

Voor de beste resultaten 2 x daags aanbrengen op de gewenste lichaamsdelen tot het product volledig in de huid getrokken is: 1) in de ochtend 2) voor slapengaan en extra) op trainingsdagen 20 minuten voor de inspanning. U kiest zelf waar u centimeters wil verliezen.

Drift complex is samengesteld uit:

CARNITINE is een aminozuur dat een belangrijke rol vervult in het vetverbrandingsproces.  De combinatie van carnitine met sport en lichaamsbeweging is een uitstekende mix om het vetverbrandingsproces te boosten.

DELIPIDOL ® is een unieke gepatenteerde molecule welke de groei van vetcellen afremt en verkleint.  De verhouding spiermassa/vet vergroot waardoor je strakker in je vel zit. Verder bezit Delipidol anti-oxidant eigenschappen en zorgt het voor de vermindering van vetknopen. Hierdoor vormt het een uiterst doeltreffende behandeling tegen cellulitis.

ACTISCULPT ™ is een actieve kruidenmix welke de cAMP productie induceert. Hierdoor verhoogt de vetverbranding en vermindert de heropname van vet in de vetcel. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat cellulitis hardnekkig wordt aangepakt en het huidoppervlak verstevigt.

CAFFEINE, GUARANA en LIQUORICE zijn plantenextracten welke zorgen voor de mobilisatie van vet zodat het vetverbrandingsproces op gang komt.

Lipodrift werkt het beste als onderdeel van een evenwichtig programma waarin beweging en gezonde voeding worden opgenomen. Het product dient dagelijks en consequent te worden aangebracht op dezelfde te behandelen zones voor een optimaal resultaat. Voor een blijvende oplossing tegen cellulitis dient het product continu te worden gebruikt.

 

 

 

Write a comment

Nieuwsbrief

ONTVANG 10 HANDIGE GEZONDHEIDSTIPS !!!

Meld je aan op de nieuwsbrief en je ontvangt gratis 10 handige tips om gezond en slank te genieten.