koolhydraatarm

Koolhdraatarm is gezond en ook lekker ! Waarom eens niet proberen ??

 

Proef het Nieuwe Jaar

Woensdag 15 januari van 19-21u

 

Samen toasten we op het nieuwe jaar met heerlijke PowerSlim-proof hapjes en drankjes.  Zo kan je zelf proeven hoe lekker koolhydraatarme voeding is. Tijdens deze proefdag/nieuwjaarsreceptie krijg je de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met mij, als coach en het PowerSlim programma.

 

19:00 – 19:15

Ontvangst met drankje

19:15 – 20:00

Start presentatie over mezelf en PowerSlim programma

20:00 – 20:30

Uitdelen hapjes

20:30 – 20:45

Kort ervaringsverhaal van een bestaande klant

20:45 – 21:00

Uitdelen goodiebags

 

Reserveer snel je plaatsje ! Voor de eerste 5 klanten staat er een goodiebag klaar om het jaar te beginnen met een kickstart !

Bel naar 0499/72 79 88 of mail info@bodyandstone.be

 

 

 

 

Zoals ik vroeger was wil ik nooit meer worden!

Ydris Mondelaers -10kg

Na mijn derde zwangerschap heb ik mij, wat betreft eten, een beetje laten gaan. Als mensen mij hierover aanspraken, verdedigde ik mezelf door te zeggen dat ik nog maar pas bevallen was en dat mijn lichaam nog moest bekomen. Ik zag in de spiegel dat ik verdikt was en shoppen deed ik niet meer graag. Foto’s begon ik te vermijden en indien het niet anders kon, wist ik mezelf in een houding te zetten die het meeste kon verdoezelen.

 

Tot ik, 2 jaar na mijn laatste zwangerschap, een foto van mezelf zag vanop een onbewaakt moment. Eerst kon ik het niet geloven en sprak ik mensen hierover aan. “Zo zie ik er nu toch niet uit he?” De mensen in mijn omgeving zeiden allemaal dat het wel meeviel. Toch stelde deze woorden me niet gerust. Vervolgens probeerde ik allerlei dingen uit om te vermageren. Dit lukte dan enkele weken maar al snel herviel ik in oude gewoonten. Namelijk snoepen en snacken. Het zeer uitgebreide sociale leven dat ik leid, was zeker geen stimulans om mijn inspanningen vol te houden.

Na de zoveelste mislukte dieetpoging zag ik een advertentie van PowerSlim. Ik nam een kijkje op de website en het programma sprak me meteen aan.  Het leek helemaal niet op alle andere diëten die ik al gevolgd had. Met het PowerSlim programma kon ik lekker blijven eten. Dit was voor mij een groot pluspunt.

Met het starterspakket onder de arm begon ik met veel goede mkoolhydraatarmoed aan mijn nieuwe afslankpoging.  Alle PowerSlim recepten en maaltijden waren erg lekker, makkelijk en perfect te integreren met de maaltijden van mijn gezin. Ik leerde week na week meer producten kennen en heb veel geëxperimenteerd met de vele recepten die terug te vinden zijn op de PowerSlim website.

Mijn nieuwe poging voelde niet aan als diëten en al snel volgde vele positieve reacties van de mensen uit mijn omgeving. “Wat zie jij er goed uit, …” Dit was een stimulans om zeker door te zetten. Eindelijk was er resultaat! Iedere week werd ik opgevolgd door mijn coach. Zij stond me bij met tips, raad en daad. Ze was mijn stok achter de deur en wanneer het even moeilijker werd moedigde ze me aan.

Ondertussen kon ik ook terug meer genieten van te gaan shoppen. Ineens waren al die leuke kleedjes ook mooi als ik ze aantrok. Ik voelde mijn zelfvertrouwen groeien.

Wanneer iemand een foto wil maken ga ik niet meer uit de weg. Ik hoef niet meer bang te zijn dat er een onverwachte foto opduikt. Als ik mee op de foto moet, dan heb ik daar geen enkel probleem meer mee.  Ik ben heel blij dat PowerSlim op mijn pad is gekomen.

Ondertussen heb ik een voor – en na foto in mijn telefoon opgeslagen. Af en toe kijk ik naar die foto en dan weet ik: zoals ik vroeger was, zo wil ik nooit meer worden!

Write a comment

Nieuwsbrief

ONTVANG 10 HANDIGE GEZONDHEIDSTIPS !!!

Meld je aan op de nieuwsbrief en je ontvangt gratis 10 handige tips om gezond en slank te genieten.