Onze klantervaringen

Ik besloot er gewoon voor te gaan
Ik besloot er gewoon voor te gaan
23 juni 2020
Ik besloot er gewoon voor te gaan !

De laatste jaren kwam ik elke seizoen opnieuw wat bij in gewicht. Niet altijd direct zichtbaar, maar wel vooral voelbaar aan mijn te strakke of te klein geworden kledij. Ik voelde me daar hoe langer hoe slechter bij…
Afgelopen winter was ik het beu. Op zoek naar een diëtiste in de buurt, kwam ik uit bij Karen en Power Slim. Ik maakte een afspraak en tijdens het intakegesprek besloot ik er gewoon voor te gaan.
Met de startdoos leerde ik al snel welke producten ik lekker vind. Het afwegen van de ingrediënten en de andere kookgewoontes vroegen in het begin wat aanpassing, maar uiteindelijk vond ik snel mijn draai. Het kookboek in de startdoos is daarbij heel handig. Eigenlijk heb ik nooit een hongergevoel gehad, en ook mijn zin in zoet of een snack was dankzij de PS tussendoortjes makkelijk controleerbaar. Mijn favorieten zijn de muesli kokos als ontbijt, de volkorenrijst voor het diner en de BBQ-snack, crispyrepen en warme choco voor tussendoor. De onion-snack is dan weer heel lekker als smaakmaker in een slaatje.
Na een aantal weken had ik al een mooi resultaat en na anderhalve maand kon ik al naar een volgende fase schakelen. Ondertussen zaten we wel in volle corona-lockdown. Nadeel was dat ik mijn pas gestarte fitnesstraining al moest stopzetten, maar het voordeel was ook dat er geen familie-etentjes, restaurantbezoekjes en culinaire uitstapjes met vrienden meer waren. De consultaties konden gelukkig via whatsapp en videocalls doorgaan. De weegschaalstand stuurde ik per foto door. Al mijn vragen werden steeds beantwoord door Karen. Heel makkelijk en simpel.

Het Voor-Na verhaal van Anja
Het Voor-Na verhaal van Anja
2 december 2019

Als je merkt dat kleren niet meer passen, sporten niet meer zo vlot gaat en je je slecht in je vel voelt dan weet je dat je er iets moet aan doen.
Ik was op het punt gekomen dat ik dacht… “En nu is het genoeg, nu gaan de kilo’s eraf!”
Ik kwam terecht bij Powerslim. Na het intakegesprek bij Karen, ben ik onmiddellijk gestart.
Het was, in het begin, wel wat zoeken naar de beste manier, wat werkt wel en wat niet. Een echt hongergevoel heb ik niet gehad maar in de eerste dagen is het toch een beetje afkicken van al de zoetigheid die je normaal dagelijks binnenkrijgt.
De eene week verliep vlotter dan de andere, maar door elke week bij Karen, voedingscoach langs te gaan, kan je zoeken naar de oorzaken en vooral naar oplossingen. En dit geeft je weer moed en doorzettings-vermogen.
Ik heb echt veel aan onze wekelijkse afspraak.

De producten van PowerSlim zijn lekker en je kan aanvullen met de toegestane verse producten.

Ben ondertussen 15 kilo afgevallen en voel mij energieker én beter dan ooit tevoren! Merk nu ook dat het lopen een stuk beter en sneller gaat 😉

Nog een paar kilootjes en ik ben waar ik wil zijn.
Volhouden is dan de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Succesverhaal Katrien Lievens -10kg
Succesverhaal Katrien Lievens -10kg
26 november 2019

14 februari 2019, voor velen de dag van de liefde, voor mij de start van mijn nieuwe gezonde leven!

Het getal op de weegschaal (72,2 kg), dat in de loop der jaren aangroeide, deed mij de stap naar PowerSlim zetten.

Vol goede moet liep ik het PowerSlim center binnen en ontmoette mijn goedlachse en inspirerende coach. Na een fijn kennismakingsgesprek met uitleg over PowerSlim, ging ik aan de slag. Ik keek vanaf dat moment al uit naar de leuke kleedjes die ik tijdens de feestdagen kan gaan dragen!

Met het starterspakket ontdek je de eerste week de meeste producten uit het Powerslim-gamma. Vanaf de tweede week stel je zelf je menu samen, enkel en alleen maar met de producten die volledig naar jouw wens zijn. Met 6 eetmomenten per dag, handige en lekkere tussendoortjes, makkelijke en snelle recepten en wekelijkse opvolging bij mijn coach is PowerSlim perfect toepasbaar in mijn druk dagelijks leven.

Inmiddels heb ik ook geleerd gezondere en bewustere keuzes te maken. Ik combineer mijn gezonde manier van leven met sport en hierdoor krijg ik het gevoel dat ik de wereld helemaal (terug) aankan. Ondertussen ben ik 10 kilo kwijt, voel ik mij energieker, vrolijker, fitter en gezonder. ‘Anders eten, beter leven!’ Dat is mijn nieuwe motto! En uiteraard is het niet altijd even makkelijk en gaat het gewichtsverlies niet altijd zo snel als ik zou willen, maar met mijn lange-termijndoel in gedachten is het mij ook gelukt tijdens de moeilijkere momenten.

Default Avatar75
Katleen Alcide, 53j, -10KG
18 juli 2019
Katleen Alcide, 53j, -10KG

Ik voelde mij moe, futloos en ik sliep slecht.  Ik bleef eten, eten als tijdverdrijf, om teleurstellingen te compenseren, om overwinningen te vieren.  Alles kon ik eten, zout en zoet en veel te veel!

Voor - Na - Katleen

Na lange tijd worstelen en ploeteren met mijn gewicht, besloot ik om er iets aan te doen !

Via een vriendin kwam ik op het idee van PowerSlim.  Ik zocht een coach in de buurt en zo kreeg ik mijn eerste afspraak bij Karen.

Op haar rustige manier legde ze mij het hele systeempje uit.  Ik kon de week beginnen met een starterspakket.  Zalig !!! Productjes, kookboek en boodschappenlijstjes… Handig om van start te gaan.

WOW … ik kwam de eerste week gemakkelijk door.   Geen honger, mij goed kunnen houden aan m’n PowerSlim-schema ! En ik werd beloond (onmiddellijk 4 kg eraf).  Dit gaf mij voldoende kracht om door te gaan.

Zachtjes maar zeker smolten mijn kilootjes weg.

Elke week op gesprek/controle deed gewoon deugd.  Gewicht bepalen is steeds spannend.  Maar mijn gesprekje met Karen doet mij steeds  :

1. Nadenken over de voorbije week, alles op een rijtje zetten en inzien dat ik het niet zo slecht doe.

2. Deugd ! Zij laat mij alles steeds vanuit een realistisch perspectief bekijken.

3. Inzien dat ik vooral gewoon goed bezig ben.

Toen ik startte had ik de neiging om te denken : Oei, dit mag ik niet eten.  Gaandeweg voelde het heel anders aan. IK KIES ERVOOR DIT NIET TE ETEN EN DAT WEL, IK WIL DIT ZO.  Ik maak gewoon keuzes omdat ik het wil en niet omdat het zo hoort of omdat het zogezegd niet mag.

Toen deze klik kwam, werd het eigenlijk nog makkelijker.  De energie die ik weer teruggevonden heb, een betere nachtrust, beter in mijn vel zitten, zalig !

Mijn handvaten zijn :

- De producten, ze zijn lekker en het zijn mijn hou-vastjes
- De controles : Mijn gewicht laten checken is een must, net zoals het bespreken met mijn coach. Het is zo oppeppend en bemoedigend !

Ondertussen zijn nog 3 vriendinnen succesvol aan ’t Powerslimmen bij Karen.  Ik vind het gewoon een TOPmanier die werkt voor mij ! Ik ben fan, vooral fan van mijn nieuwe levensstijl/eetstijl die ik gevonden heb.  Trots op de nieuwe keuzes die ik nu kan maken ! 🙂

Mentaal ben ik een ander mens, ik heb meer zin in het leven en ik durf meer.  Dit resulteert in ongelofelijk veel energie.  Ik kan bewuster omgaan met eten en het lukt me de juiste keuzes te maken.  Ik ben een blijer mens, ook de wereld rondom mij merkt dit op ! Hoe tof is dat !?!

Default Avatar75
Annick Buggenhout, -11 kilo.
17 juli 2019

Door een auto-immuunziekte had ik last van ontstekingen in mijn hele lichaam, waardoor ik me niet goed voelde. In 2013 kregen we nog een klap te verwerken: mijn echtgenoot werd plotseling en zonder reden ontslagen. Dit was net op het moment dat we een nieuw huis hadden gekocht, maar ons oude huis nog niet verkocht hadden. Het onverwachte ontslag, financiële problemen en aanvallen van mijn ziekte zorgden ervoor dat ik in een depressie belandde.

 

Ik ben een typische emotie-eter en probeerde troost te zoeken in eten. Hierdoor ben ik flink aangekomen. Ik voelde me zo dik, hoe had dit zo ver kunnen komen? Met behulp van een psycholoog en mijn gezin ben ik er weer bovenop geraakt en ook mijn ziekte kreeg ik onder controle. Het enige probleem bleef mijn gewicht. Ik heb verschillende diëten geprobeerd, meer gesport, maar niets had het gewenste effect. Bewegen was moeilijk omdat overbelasting meteen voor ontstekingen in mijn gewrichten zorgden. Ik was veel geld kwijt aan verschillende afslankprogramma’s maar deze hadden niet het gewenste resultaat. Dit stemde me heel somber, en wat doe je dan… meer eten, want niets hielp.

 

Eind 2016 was ik diep ongelukkig. Ik vond mezelf niet meer mooi, sterker nog ik walgde van mezelf.

Eigenlijk dacht ik dat het hopeloos was, dat ik me bij dit lichaam neer moest leggen. Tot ik een oproep op Facebook zag voor een PowerSlim Challenge. Ik heb geen moment getwijfeld: dit was mijn laatste kans. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik iedere week weer bij mijn coach op de weegschaal ging staan.

 

Het PowerSlim traject is me heel goed bevallen, nadat ik bij mijn coach op gesprek ben geweest en ze me uitleg heeft gegeven ben ik direct gestart! Door haar kreeg ik vertrouwen dat het me ging lukken, en de enorme keuze in producten maakte dat ik het goed vol kon houden. Daarnaast was het ook gewoon heel lekker!

 

Ik geniet nu van mijn nieuwe lichaam, ik ben zoveel energieker! Ik kan mijn kleding van 10 jaar geleden weer aan, de grote maten van de laatste jaren heb meteen weggegooid. Ik kan nu, na al die tijd, zeggen dat ik van mezelf houd en dat ik trots ben op wat ik heb bereikt! PowerSlim is een manier van leven geworden en dat helpt me om mijn gewicht stabiel te houden. Dit is voor mij een nieuwe start, een nieuw begin. Een nieuwe Annick!

Wat was jouw gewicht voor PowerSlim?

Voor ik begon met PowerSlim woog ik 68 kilo, voor mij meer dan ik ooit heb gewogen.

 

Had je altijd al overgewicht? Hoe kan het dat je bent aangekomen?

Door een auto-immuunziekte had ik last van ontstekingen in mijn hele lichaam, waardoor ik me niet goed voelde. In 2013 kregen we nog een klap te verwerken: mijn echtgenoot werd plotseling en zonder reden ontslagen. Dit was net op het moment dat we een nieuw huis hadden gekocht, maar ons oude huis nog niet verkocht hadden. Het onverwachte ontslag, financiële problemen en aanvallen van mijn ziekte zorgden ervoor dat ik in een depressie belandde.

 

Ik ben een typische emotie-eter en probeerde troost te zoeken in eten. Hierdoor ben ik flink aangekomen. Ik voelde me zo dik, hoe had dit zo ver kunnen komen?

 

Wanneer kwam de omslag, het moment dat je er iets aan besloot te doen?

Met behulp van een psycholoog en mijn gezin ben ik er weer bovenop geraakt en ook mijn ziekte kreeg ik onder controle. Het enige probleem bleef mijn gewicht. Ik heb verschillende diëten geprobeerd, meer gesport, maar niets had het gewenste effect. Bewegen was moeilijk omdat overbelasting meteen voor ontstekingen in mijn gewrichten zorgden. Ik was veel geld kwijt aan dure programma’s maar deze hadden niet het gewenste resultaat. Dit stemde me heel somber, en wat doe je dan… meer eten, want niets hielp.

 

Hoe ben je uiteindelijk afgevallen?

Eind 2016 was ik diep ongelukkig. Ik vond mezelf niet meer mooi, sterker nog ik walgde van mezelf.

Eigenlijk dacht ik dat het hopeloos was, dat ik me bij dit lichaam neer moest leggen. Tot ik een oproep op Facebook zag voor een PowerSlim Challenge. Ik heb geen moment getwijfeld: dit was mijn laatste kans. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik iedere week het getal op de weegschaal zag verminderen. Dit kon toch niet waar zijn? Maar dat was het wel!

 

Hoe is het traject je bevallen?

Het traject is me heel goed bevallen, nadat ik bij mijn coach op gesprek ben geweest en ze me uitleg heeft gegeven ben ik direct gestart! Door haar kreeg ik vertrouwen dat het me ging lukken, en de enorme keuze in producten maakte dat ik het goed vol kon houden. Daarnaast was het ook gewoon heel lekker!

 

Hoe voel je je nu?

Ik geniet nu van mijn nieuwe lichaam, ik ben zoveel energieker! Ik kan mijn kleding van 10 jaar geleden weer aan, de grote maten van de laatste jaren heb meteen weggegooid. Ik kan nu, na al die tijd, zeggen dat ik van mezelf houd en dat ik trots ben op wat ik heb bereikt!

 

Denk je dat je altijd op gewicht zal blijven?

PowerSlim is een manier van leven geworden en dat helpt me om mijn gewicht stabiel te houden. Dit is voor mij een nieuwe start, een nieuw begin. Een nieuwe Annick!

Default Avatar75
Bosmans
17 februari 2019

Op 10 Januari gestart met power slim dieet. Ik stond er eerst wat sceptisch tegenover. Na de eerste week was er al 2.5 kilo af en dit zonder honger gevoel. Ondertussen zijn we 5 weken verder en is er 7,3 kilo af en dit door 6 x te eten per dag. Dit is een aanrader en vol te houden, zelfs ik heb het gedaan. Na de tweede week voelde ik mij ook beter in mijn vel. De volgende stap is tijd maken om drie maal per week te fitnessen. Super en dit dankzij mijn coach Karen. Bedankt.

Default Avatar75
A J
3 februari 2014

Persoonlijk ben ik zeer tevreden met de resultaten van de Lipofreeze behandeling. Ik ben zichtbaar verschillende centimeters verloren op buik en benen. Pijn heb ik niet ervaren en achteraf had ik ook geen last van de behandeling.
De professionele begeleiding die ik bij Body and Stone kreeg was voor mij ook heel belangrijk.

Default Avatar75
WD
4 november 2013

Het dieet is makkelijk vol te houden, ik heb geen honger. Ik ben reeds 9 kg afgevallen op 1 maand tijd. Ik sport nu ook 1x/week en voel me beter in m’n vel ondanks mijn superdrukke agenda.

Default Avatar75
NE
11 oktober 2013

De behandeling was pijnloos, het voelde even koud aan de eerste 5 minuten, maar dat gevoel verdween snel. De eerste 2 weken na de behandeling was mijn buik opgezwollen. Na een 4 tal weken merkte ik het eerste resultaat. Bij de meeting bleek dat er 2 cm af was op de behandelde zone.

Nieuwsbrief

ONTVANG 10 HANDIGE GEZONDHEIDSTIPS !!!

Meld je aan op de nieuwsbrief en je ontvangt gratis 10 handige tips om gezond en slank te genieten.