Onze klantervaringen

Default Avatar75
Katleen Alcide, 53j, -10KG
18 juli 2019
Katleen Alcide, 53j, -10KG

Ik voelde mij moe, futloos en ik sliep slecht.  Ik bleef eten, eten als tijdverdrijf, om teleurstellingen te compenseren, om overwinningen te vieren.  Alles kon ik eten, zout en zoet en veel te veel!

Voor - Na - Katleen

Na lange tijd worstelen en ploeteren met mijn gewicht, besloot ik om er iets aan te doen !

Via een vriendin kwam ik op het idee van PowerSlim.  Ik zocht een coach in de buurt en zo kreeg ik mijn eerste afspraak bij Karen.

Op haar rustige manier legde ze mij het hele systeempje uit.  Ik kon de week beginnen met een starterspakket.  Zalig !!! Productjes, kookboek en boodschappenlijstjes… Handig om van start te gaan.

WOW … ik kwam de eerste week gemakkelijk door.   Geen honger, mij goed kunnen houden aan m’n PowerSlim-schema ! En ik werd beloond (onmiddellijk 4 kg eraf).  Dit gaf mij voldoende kracht om door te gaan.

Zachtjes maar zeker smolten mijn kilootjes weg.

Elke week op gesprek/controle deed gewoon deugd.  Gewicht bepalen is steeds spannend.  Maar mijn gesprekje met Karen doet mij steeds  :

1. Nadenken over de voorbije week, alles op een rijtje zetten en inzien dat ik het niet zo slecht doe.

2. Deugd ! Zij laat mij alles steeds vanuit een realistisch perspectief bekijken.

3. Inzien dat ik vooral gewoon goed bezig ben.

Toen ik startte had ik de neiging om te denken : Oei, dit mag ik niet eten.  Gaandeweg voelde het heel anders aan. IK KIES ERVOOR DIT NIET TE ETEN EN DAT WEL, IK WIL DIT ZO.  Ik maak gewoon keuzes omdat ik het wil en niet omdat het zo hoort of omdat het zogezegd niet mag.

Toen deze klik kwam, werd het eigenlijk nog makkelijker.  De energie die ik weer teruggevonden heb, een betere nachtrust, beter in mijn vel zitten, zalig !

Mijn handvaten zijn :

- De producten, ze zijn lekker en het zijn mijn hou-vastjes
- De controles : Mijn gewicht laten checken is een must, net zoals het bespreken met mijn coach. Het is zo oppeppend en bemoedigend !

Ondertussen zijn nog 3 vriendinnen succesvol aan ’t Powerslimmen bij Karen.  Ik vind het gewoon een TOPmanier die werkt voor mij ! Ik ben fan, vooral fan van mijn nieuwe levensstijl/eetstijl die ik gevonden heb.  Trots op de nieuwe keuzes die ik nu kan maken ! 🙂

Mentaal ben ik een ander mens, ik heb meer zin in het leven en ik durf meer.  Dit resulteert in ongelofelijk veel energie.  Ik kan bewuster omgaan met eten en het lukt me de juiste keuzes te maken.  Ik ben een blijer mens, ook de wereld rondom mij merkt dit op ! Hoe tof is dat !?!

Default Avatar75
Annick Buggenhout, -11 kilo.
17 juli 2019

Door een auto-immuunziekte had ik last van ontstekingen in mijn hele lichaam, waardoor ik me niet goed voelde. In 2013 kregen we nog een klap te verwerken: mijn echtgenoot werd plotseling en zonder reden ontslagen. Dit was net op het moment dat we een nieuw huis hadden gekocht, maar ons oude huis nog niet verkocht hadden. Het onverwachte ontslag, financiële problemen en aanvallen van mijn ziekte zorgden ervoor dat ik in een depressie belandde.

 

Ik ben een typische emotie-eter en probeerde troost te zoeken in eten. Hierdoor ben ik flink aangekomen. Ik voelde me zo dik, hoe had dit zo ver kunnen komen? Met behulp van een psycholoog en mijn gezin ben ik er weer bovenop geraakt en ook mijn ziekte kreeg ik onder controle. Het enige probleem bleef mijn gewicht. Ik heb verschillende diëten geprobeerd, meer gesport, maar niets had het gewenste effect. Bewegen was moeilijk omdat overbelasting meteen voor ontstekingen in mijn gewrichten zorgden. Ik was veel geld kwijt aan verschillende afslankprogramma’s maar deze hadden niet het gewenste resultaat. Dit stemde me heel somber, en wat doe je dan… meer eten, want niets hielp.

 

Eind 2016 was ik diep ongelukkig. Ik vond mezelf niet meer mooi, sterker nog ik walgde van mezelf.

Eigenlijk dacht ik dat het hopeloos was, dat ik me bij dit lichaam neer moest leggen. Tot ik een oproep op Facebook zag voor een PowerSlim Challenge. Ik heb geen moment getwijfeld: dit was mijn laatste kans. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik iedere week weer bij mijn coach op de weegschaal ging staan.

 

Het PowerSlim traject is me heel goed bevallen, nadat ik bij mijn coach op gesprek ben geweest en ze me uitleg heeft gegeven ben ik direct gestart! Door haar kreeg ik vertrouwen dat het me ging lukken, en de enorme keuze in producten maakte dat ik het goed vol kon houden. Daarnaast was het ook gewoon heel lekker!

 

Ik geniet nu van mijn nieuwe lichaam, ik ben zoveel energieker! Ik kan mijn kleding van 10 jaar geleden weer aan, de grote maten van de laatste jaren heb meteen weggegooid. Ik kan nu, na al die tijd, zeggen dat ik van mezelf houd en dat ik trots ben op wat ik heb bereikt! PowerSlim is een manier van leven geworden en dat helpt me om mijn gewicht stabiel te houden. Dit is voor mij een nieuwe start, een nieuw begin. Een nieuwe Annick!

Wat was jouw gewicht voor PowerSlim?

Voor ik begon met PowerSlim woog ik 68 kilo, voor mij meer dan ik ooit heb gewogen.

 

Had je altijd al overgewicht? Hoe kan het dat je bent aangekomen?

Door een auto-immuunziekte had ik last van ontstekingen in mijn hele lichaam, waardoor ik me niet goed voelde. In 2013 kregen we nog een klap te verwerken: mijn echtgenoot werd plotseling en zonder reden ontslagen. Dit was net op het moment dat we een nieuw huis hadden gekocht, maar ons oude huis nog niet verkocht hadden. Het onverwachte ontslag, financiële problemen en aanvallen van mijn ziekte zorgden ervoor dat ik in een depressie belandde.

 

Ik ben een typische emotie-eter en probeerde troost te zoeken in eten. Hierdoor ben ik flink aangekomen. Ik voelde me zo dik, hoe had dit zo ver kunnen komen?

 

Wanneer kwam de omslag, het moment dat je er iets aan besloot te doen?

Met behulp van een psycholoog en mijn gezin ben ik er weer bovenop geraakt en ook mijn ziekte kreeg ik onder controle. Het enige probleem bleef mijn gewicht. Ik heb verschillende diëten geprobeerd, meer gesport, maar niets had het gewenste effect. Bewegen was moeilijk omdat overbelasting meteen voor ontstekingen in mijn gewrichten zorgden. Ik was veel geld kwijt aan dure programma’s maar deze hadden niet het gewenste resultaat. Dit stemde me heel somber, en wat doe je dan… meer eten, want niets hielp.

 

Hoe ben je uiteindelijk afgevallen?

Eind 2016 was ik diep ongelukkig. Ik vond mezelf niet meer mooi, sterker nog ik walgde van mezelf.

Eigenlijk dacht ik dat het hopeloos was, dat ik me bij dit lichaam neer moest leggen. Tot ik een oproep op Facebook zag voor een PowerSlim Challenge. Ik heb geen moment getwijfeld: dit was mijn laatste kans. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik iedere week het getal op de weegschaal zag verminderen. Dit kon toch niet waar zijn? Maar dat was het wel!

 

Hoe is het traject je bevallen?

Het traject is me heel goed bevallen, nadat ik bij mijn coach op gesprek ben geweest en ze me uitleg heeft gegeven ben ik direct gestart! Door haar kreeg ik vertrouwen dat het me ging lukken, en de enorme keuze in producten maakte dat ik het goed vol kon houden. Daarnaast was het ook gewoon heel lekker!

 

Hoe voel je je nu?

Ik geniet nu van mijn nieuwe lichaam, ik ben zoveel energieker! Ik kan mijn kleding van 10 jaar geleden weer aan, de grote maten van de laatste jaren heb meteen weggegooid. Ik kan nu, na al die tijd, zeggen dat ik van mezelf houd en dat ik trots ben op wat ik heb bereikt!

 

Denk je dat je altijd op gewicht zal blijven?

PowerSlim is een manier van leven geworden en dat helpt me om mijn gewicht stabiel te houden. Dit is voor mij een nieuwe start, een nieuw begin. Een nieuwe Annick!

Default Avatar75
Bosmans
17 februari 2019

Op 10 Januari gestart met power slim dieet. Ik stond er eerst wat sceptisch tegenover. Na de eerste week was er al 2.5 kilo af en dit zonder honger gevoel. Ondertussen zijn we 5 weken verder en is er 7,3 kilo af en dit door 6 x te eten per dag. Dit is een aanrader en vol te houden, zelfs ik heb het gedaan. Na de tweede week voelde ik mij ook beter in mijn vel. De volgende stap is tijd maken om drie maal per week te fitnessen. Super en dit dankzij mijn coach Karen. Bedankt.

Default Avatar75
A J
3 februari 2014

Persoonlijk ben ik zeer tevreden met de resultaten van de Lipofreeze behandeling. Ik ben zichtbaar verschillende centimeters verloren op buik en benen. Pijn heb ik niet ervaren en achteraf had ik ook geen last van de behandeling.
De professionele begeleiding die ik bij Body and Stone kreeg was voor mij ook heel belangrijk.

Default Avatar75
WD
4 november 2013

Het dieet is makkelijk vol te houden, ik heb geen honger. Ik ben reeds 9 kg afgevallen op 1 maand tijd. Ik sport nu ook 1x/week en voel me beter in m’n vel ondanks mijn superdrukke agenda.

Default Avatar75
NE
11 oktober 2013

De behandeling was pijnloos, het voelde even koud aan de eerste 5 minuten, maar dat gevoel verdween snel. De eerste 2 weken na de behandeling was mijn buik opgezwollen. Na een 4 tal weken merkte ik het eerste resultaat. Bij de meeting bleek dat er 2 cm af was op de behandelde zone.

Nieuwsbrief

ONTVANG 10 HANDIGE GEZONDHEIDSTIPS !!!

Meld je aan op de nieuwsbrief en je ontvangt gratis 10 handige tips om gezond en slank te genieten.