Samen Slank Button

Samen Slank Challenge start op 1 juni !

Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen Slank Challenge iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan!

 

Tijdens deze afslankchallenge start je met Powerslim en begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel.  Dit houdt in :

  • Een gratis lichaamsanalyse t.w.v. €49,-
  • Een goodiebag met leuke extra’s
  • Persoonlijke begeleiding

Je ontvangt van mij gedurende 4 weken tips, adviezen, recepten en leuke extra’s. Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

 

PowerSlim : samen naar een goede balans

gezonde levensstijl

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.

Zes eetmomenten per dag.

Mijn persoonlijke hulp en begeleiding.  Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

 

Afslanken doen we samen!

succesvol afslanken

Even voorstellen: Karen Leper, jouw persoonlijke coach

Hoi, ik ben Karen Leper. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel van de challenge. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

 

 

Wil jij mee doen aan de Samen Slank Challenge?

Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek !

“Voor mij geen zorgen over het bikiniseizoen.”

                           Oona, -10kg

succesvol afslanken

Door te veel ongezonde voeding en een slecht eetpatroon is mijn gewicht in een paar jaar tijd toegenomen met 10 kilo. Mijn broeken waren te klein en alles zat te strak. Hierdoor voelde ik me niet meer goed in mijn vel. Kortom ik had de fut verloren om te gaan sporten en een goed eetpatroon aan te houden. Ik wilde hier graag verandering in brengen. Ik wilde terug energie hebben en me weer goed in mijn vel voelen. Ik had al eerder van PowerSlim gehoord en zag dat er een center bij mij in de buurt was.  Mijn coach heeft mij geholpen om een goed evenwicht te vinden in voeding en sport. Tijdens het PowerSlimmen was het niet perse nodig om te sporten, maar mij bracht het extra voldoening. Al snel begon ik resultaat te zien en voelde ik mij steeds fitter. De PowerSlim producten waren erg lekker! Door het brede assortiment aan producten heb ik tijdens het programma gevarieerd kunnen eten. Mijn coach heeft mij een nieuw eetpatroon aangeleerd waardoor ik de balans terug heb gevonden. Het contact met mijn coach was erg fijn, ik kon altijd bij haar terecht en bij haar voelde ik mij op mijn gemak. Ik ben nu 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me erop onbezorgd m’n nieuwe badkledij te kunnen dragen !

PowerSlim was voor mij makkelijk vol te houden. Ik zou het daarom ook iedereen aanraden.

Ik voel me nu weer goed in mijn vel. Als ik de combinatie van gezonde voeding en beweging blijf volhouden, zal ik goed op mijn gewicht blijven.

 

Write a comment

Nieuwsbrief

ONTVANG 10 HANDIGE GEZONDHEIDSTIPS !!!

Meld je aan op de nieuwsbrief en je ontvangt gratis 10 handige tips om gezond en slank te genieten.