Onze klantervaringen op video

Comments 7

 1. Ann
  8 september 2014

  Na een aantal operaties was ik meer dan 15kg aangekomen. Aangezien ik al een beetje aan de zware kante was voelde ik me echt niet goed meer in mijn vel. Dankzij Power Slim en de goede begeleiding van Karen ben ik op 4,5 maand zonder problemen 23kg afgevallen en zit ik weer op mijn streefgewicht. Ik had al verschillende diëten geprobeerd waarbij ik steeds een hongergevoel had of een jojo-effect bekwam. Bij Power Slim heb ik nooit dat hongergevoel gehad of het gevoel dat ik iets miste en de kilos blijven er makkelijk af.

 2. Annemie (34)
  6 oktober 2016

  Gisteren een leuke pilates les gevolgd bij Karen, mijn stijve bovenbenen en dijen bevestigen het!

 3. Hilde
  15 juni 2017

  Ik ben 57 en, buiten wandelen, deed ik eigenlijk nooit aan sport. Wat onwennig ben ik gestart met powerplate sessies. Ik ontving en ontvang een begeleiding op maat, rekening houdend met mijn conditie en ook met mijn rugklachten.
  Resultaat: bewegen (vb. fietsen) is nu leuker want ik voel meer kracht, o.a. in mijn benen, een strakker lijf (buiten mijn buikje, maar ik eet dan ook alles wat ik lekker vind), meer lichaamsbewustzijn/evenwicht en… mijn rugklachten zijn quasi verdwenen.
  Met dank aan Karen en Julie!

 4. Joke (38)
  16 juni 2017

  Lipomassage is zeker een aanrader tegen hardnekkige cellulite!
  Tot mijn verbazing moest ik opmerkelijk meer plassen na de eerste sessie en na een 3 tal sessies zag ik de zone van mijn cellulitis kleiner worden! Na een aantal beurten merk ik ook dat ik minder vervelende vetophopingen heb aan de bovenkant van mijn benen.
  Het bevordert ook de bloeddoorstroming. Vroeger had ik enorm veel last van pijnlijke benen, sinds de lipomassages ben ik hier helemaal van verlost! Ik ben dus meer dan fan van deze techniek en kan het iedereen aanbevelen.

 5. Anne Benoit
  8 mei 2018

  Super ervaring , de liftmassage van het gelaat ! Het apparaat voelt aangenaam aan en de hele behandeling is een toppertje ! Mijn teint is opgeklaard alsof er een lichtje onder mijn huid zit. En het is tevens een uurtje van totale ontspanning, ZEN worden en volledig afglijden naar genieten en vrij zijn van stress en zorgen ! Voor mij ontspannender dan yoga of sauna. Dit gaat verder dan een gezichtsbehandeling alleen. De totale ontspanning die ik telkens weer beleef is een extra bonus ! Karen die me behandelt is een lieve jonge vrouw, vriendelijk en discreet. Ik voel me bij haar op mijn gemak en ben blij dat ik deze behandeling zo dicht bij huis en in een aangename omgeving kan bekomen!

 6. EVB
  30 augustus 2018

  Super tevreden!
  Ik ben gestart met endermologie omdat ik nogal last had van celullitis op mijn bovenbenen en achterwerk. Ik ben 34 jaar en wil me ook goed voelen in mijn vel tijdens de zomermaanden.
  In maart ben ik begonnen met 2 maal in de week voor 35 minuten. Het is niet alleen ontspannend maar ook erg effectief! Na 12 behandelingen zag ik al verschil en tegen de zomer was ik klaar voor het bikini seizoen :-)! Karen en haar collega’s zijn zeer professioneel, stipt, vriendelijk, ontvankelijk en altijd klaar voor een fijne babbel!
  Momenteel ga ik elke twee weken op onderhoudsbeurt, dit resultaat wil ik niet kwijt! Ik kan het iedereen ten zeerste aanraden.

 7. LS
  15 november 2018

  Ik ben nu 2 weken aan het PowerSlimmen en ben zo blij dat ik eindelijk gestart ben.
  Ik was bang om al m’n lekker eten te moeten laten maar het gaat goed en heb er ander lekker eten bij gekregen.
  Ook op restaurant gaan met m’n vriendinnen kan nog; ik let wel op, maar met de handige tips die ik meekreeg kan het perfect !
  Maar waar ik het meeste fier op ben, ik heb nog niks uit de snoepkast genomen, was ook niet nodig, maar voor mij is dat heel wat zenne !
  Hiervoor dank u wel !
  LS, 67j

Write a comment

Nieuwsbrief

ONTVANG 10 HANDIGE GEZONDHEIDSTIPS !!!

Meld je aan op de nieuwsbrief en je ontvangt gratis 10 handige tips om gezond en slank te genieten.