Huidveroudering, nu nog niet aub ?!?!?

Huidveroudering tegengaan dankzij liftmassage !

20081488_s

Waaraan herken je huidveroudering?

Hoewel veroudering in het hele lichaam plaatsvindt, is de huid het orgaan waarbij veroudering het meest zichtbaar is. Bij een verouderde huid en een verslapte huid is er vooral sprake van een achteruitgang van de celdeling en de barrièrefunctie van de huid. Dit uit zich in rimpels, plooien, wallen onder de ogen en contourvervaging van de kaak.

Hoe ontstaat huidveroudering?

De belangrijkste vijanden van een verouderde huid zijn de zogenaamde vrije radicalen. Deze ontstaan door de zon, milieuvervuiling, rook en stress.
Vrije radicalen zijn schadelijk, omdat dit soort moleculen eenvoudig reacties kunnen aangaan met het DNA in onze huid. Dit kan tot ontregeling van de celdeling leiden of in sommige gevallen zelfs kanker veroorzaken. Daarnaast kunnen vrije radicalen de eiwitten tussen de cellen beschadigen.

Hoe verbeter je een huid, die verouderd of verslapt is ?

Om een verouderde huid of een verslapte huid te verbeteren, is het van belang de huidfuncties te stimuleren en te activeren. Hierdoor wordt de celdeling gestimuleerd en de doorbloeding op gang geholpen, zodat afvalstoffen makkelijker kunnen worden afgevoerd. Het verbeteren van de huidfuncties van een verouderde huid (huidverjonging) kan bereikt worden door toepassing van Endermologie Liftmassage, die de huid van het gelaat, de hals en de decolleté verstevigd.

Wat zijn de effecten van Endermologie Liftmassage ?

Je gezichtsteint wordt gezond rozig en het gezicht krijgt meer uitstraling. Ook de huid voelt na een Lift Massage Endermologie behandeling steviger aan. Het positieve effect van de lift massage op de huid is onmiskenbaar, u zou het kunnen vergelijken met een uurtje sporten. Uw huid gaat er gezond en ontspannen uitzien en blijft langer mooi en stevig.

Wat kun je zelf thuis doen?

1. Eet voldoende anti-oxidanten in de vorm van gekleurde groenten en fruit. Alleen fruitsap is onvoldoende, omdat hierin de vezels niet meer aanwezig zijn.
2. Zorg voor voldoende lichaamsbeweging, waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt en afvalstoffen worden afgevoerd.
3. Gebruik de juiste huidverzorgingsproducten voor huidverjonging.
4. Slaap op je rug. Door met je gezichtshuid op je kussen te liggen, worden rimpels (kreukels) in je huid gedrukt en verdwijnen niet meer overdag. Door op je rug te slapen, kun je dit vermijden.

Write a comment

Nieuwsbrief

ONTVANG 10 HANDIGE GEZONDHEIDSTIPS !!!

Meld je aan op de nieuwsbrief en je ontvangt gratis 10 handige tips om gezond en slank te genieten.